Parhaat Ruokablogit

Chocochili

Paahdettu valkosipuli-paputahna

17 Lokakuu 2021

Herkullinen tahna uunissa paahdetusta valkosipulista, pavuista ja rosmariinista. Tämän herkullisen tahnan salaisuus on uunissa paahdetussa valkosipulissa, joka muuttuu paahtuessaan ihanan meheväksi ja kitkeryys poistuu kokonaan. Vaikka reseptiin tulee kokonainen valkosipuli, tahnasta tulee uunissa paahtamisen ansiosta ihanan pehmeän makuinen. paahdettu valkosipuli-paputahna 1 kokonainen valkosipuli + 1 rkl oliiviöljyä 2 tlk (á 230 g ) isoja valkoisia papuja ½ dl kylmäpuristettua oliiviöljyä ½ pienen sitruunan mehu ¼ dl vettä 1-2 oksaa tuoretta rosmariinia suolaa ja mustapippuria Koristeluun tuoretta rosmariinia kylmäpuristettua oliiviöljyä Kuumenna uuni (200°C). Irrota valkosipulista uloimmat kuoret, mutta jätä kynnet kiinni kantaan.

Dipit, kastikkeet ja levitteet papu rosmariini Valkosipuli

Lue koko juttu täältä »

Chocochili on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »