Chocochili on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
21 Syyskuu 2019
Taivaallisen hyvä gnocchi-maa-artisokkapaistos, jossa ei ole säästelty rasvaa, suolaa tai valkosipulia. Nyt syksyn saapuessa alkaa taas tehdä mieli kaikkea tuhtia ja rasvaista lohturuokaa, mieluiten sesongin raaka-aineista. Bongasin uusimmasta Viinilehdestä ihanalta kuulostaneen maa-artisokkapastan, jonka muutin vegaaniseksi ja tein ruoan kuivapastan sijaan tuoreista perunagnoccheista. Olen syönyt gnoccheja vähän väliä koko viime kevään ja kesän (esimerkiksi tämän nyhtökaura-gnocchivuoan muodossa), mutta voisin kyllä nyt syksyllä opetella niiden tekemistä myös itse! Tästä ruoasta pitäisi kai teoriassa riittää neljälle, mutta koska tästä tuli aivan taivaallisen hyvää, imuroin itsekseni puoli pannullista ruokaa omaan napaani yhdeltä...
Chocochili on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien