Chocochili on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
9 Tammikuu 2023
Herkullinen vegaaniversio kalapyöryköistä. Vegaaniset kalapyörykät valmistetaan kikherneistä ja savutofusta ja maustetaan sitruunalla, tillillä ja kapriksilla. Nämä helpot pyörykät ovat herkullisia perunamuusin ja kylmän kaurafraichekastikkeen kanssa tarjottuna. Jos kaipailet vegaaniselle perunamuusille hyvää ohjetta, se löytyy täältä. 25-30 kpl 1 prk / 230 g kikherneitä 1 pkt / 300 g kylmäsavutofua (Jalotofu) 1 salottisipuli 2 valkosipulinkynttä 1 rkl pieniä kapriksia 1 sitruunan raastettu kuori 2 rkl sitruunan mehua 1 rkl oliiviöljyä ½ dl korppujauhoja ½ dl vehnäjauhoja 1 rkl kuivattua tilliä 1 tl sipulijauhetta 1 tl valkosipulijauhetta ¼ – ½ tl suolaa mustapippuria myllystä kastike 2 dl kaurafraichea ½ sitruunan raastettu kuori 1-2 tl...
Chocochili on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien