Chocochili on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Chocochili
Vegaaninen menu juhannukseksi
10 Kesäkuu 2018
Näiden seitanpihvien marinadissa maistuu Bourbon-viski, vaahterasiirappi ja hickory-savu. Ihan sairaan hyvää! Tein ensimmäistä kertaa uunissa marinoituja seitanpihvejä Vegaanin keittiössä -kirjaa varten vuonna 2013, enkä ole sen jälkeen tainnut kypsentää seitania keittämällä kertaakaan. Pihvit kypsyvät ja marinoituvat uunissa ja koko homman tekemiseen menee puolisen tuntia. Uunissa esikypsennettyihin pihveihin voi vielä grillata hyvän pinnan tai jos et omista grilliä, pihvit voi kypsentää valmiiksi asti uunissa.
Chocochili on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien