Cebicin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 4 Elokuuta 2020 lähtien
4 Elokuu 2020
Sarvet ovat nopea ja herkullinen lämpimäinen, joka on varmasti kaikille tuttu. Niitä on tehty niin kotitalouden tunneilla kuin ensimmäisinä omina leivonnaisina, kun on päässyt kauhanvarteen harjoittelemaan leivontaa. Sarvien perustäyte on juustoraastetta, mutta sinne voi laittaa niin kinkkua, salamia, paprikaa, mausteita ja yrttejä kuin mitä tahansa juustojakin. Parhaita ne ovat juuri uunista tulleena ja lämpimänä, joten kovasti etukäteen niitä ei kannata tehdä tai mielellään pakastaakaan. 12 isoa tai 16 pienempää sarvea taikina 3½ dl vehnäjauhoja 1 dl mustaleimaemmentalia raasteena 2½ dl vehnäjauhoja ½ tl suolaa 50 g voita sulatettuna 1 prk kermaviiliä täyte 2 dl mustaleimaemmentalia raasteena 1 kananmuna ½ dl ruohosipulia silputtuna...
Cebicin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 4 Elokuuta 2020 lähtien