Parhaat Ruokablogit

Cebicin keittiö

Vuohenjuustopiirakka (gluteeniton)

3 Toukokuu 2024

Tämä ihana luontaisesti gluteeniton suolaisenmakea piirakka on myöskin muisto jo vuosien takaa, olemme tällä leiponeet ainakin pari kertaa leivontakursseillani. Joskus tähän vaihdettiin "tavallinen" piirakkapohja tilalle ja hyvää oli niinkin. Kannattaa kokeilla, tuo täyte on todella hyvää. Ja koristeluun käytetty viinirypäle-hunaja on kiva lisä, joka raikastaa ja tuo hapokkuutta kermaiseen piirakkaan. 8-10 annosta, 24 cm irtopohjavuokaan pohja 125 g pekaanipähkinöitä 125 g cashewpähkinöitä 100 g pehmeitä taateleita ½ tl suolaa n.

Gluteeniton juustot kakut Makeat piirakat Pikkusuolaiset suolaiset piirakat täytteet Kokkauskurssit

Lue koko juttu täältä »

Cebicin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 4 Elokuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »