Parhaat Ruokablogit

Cebicin keittiö

Timjamiskonssit

1 Toukokuu 2024

Skonssi tai teeleipä, rakkaalla pikkusuolaisella on monta nimeä. Nämä pienet leipäset valmistuvat alta aikayksikön ja ovat todella herkullisia vaikkapa iltapalana tai keiton lisukkeena. Tykkään laittaa teeleipätaikinoihin juustoa, näissä on yhtä suosikkiani eli mozzarella-emmantalia, mutta vaikkapa mustaleima-emmentalista saisi vielä maukkaamman. Timjami tai rosmariini sopii hyvin leipätaikinoihin, mutta myös perinteisemmät leipämausteet, kuten anis tai fenkoli. 8 palaa 2½ dl vehnäjauhoja 2 tl leivinjauhetta 2½ dl kaurahiutaleita ½ tl suolaa 1 tl timjamia 1 dl mozzarella-emmentalraastetta ½ dl öljyä 2 dl maitoa Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.

Leivät ja sämpylät Perinneruoat Pikkusuolaiset Kokkauskurssit

Lue koko juttu täältä »

Cebicin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 4 Elokuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »