Cebicin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 4 Elokuuta 2020 lähtien
1 Toukokuu 2024
Skonssi tai teeleipä, rakkaalla pikkusuolaisella on monta nimeä. Nämä pienet leipäset valmistuvat alta aikayksikön ja ovat todella herkullisia vaikkapa iltapalana tai keiton lisukkeena. Tykkään laittaa teeleipätaikinoihin juustoa, näissä on yhtä suosikkiani eli mozzarella-emmantalia, mutta vaikkapa mustaleima-emmentalista saisi vielä maukkaamman. Timjami tai rosmariini sopii hyvin leipätaikinoihin, mutta myös perinteisemmät leipämausteet, kuten anis tai fenkoli. 8 palaa 2½ dl vehnäjauhoja 2 tl leivinjauhetta 2½ dl kaurahiutaleita ½ tl suolaa 1 tl timjamia 1 dl mozzarella-emmentalraastetta ½ dl öljyä 2 dl maitoa Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
Cebicin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 4 Elokuuta 2020 lähtien