Cebicin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 4 Elokuuta 2020 lähtien
1 Cebicin keittiö
Tilli-ricottalevite
6 Tammikuu 2022
Kun voileipäkakkua tekee mieli, sellaista on tehtävä! Voileipäkakkujen valmistaminen on ihanaa ja oikeasti tosi helppoa, vaikka moni ehkä arasteleekin niiden tekemistä. Voileipäkakuissa on vain mielikuvitus rajana, kunhan keksii yhteensopivia täyteyhdistelmiä ja kuorrutuksia. Tällä kertaa porokakku oli työlistalla ja siitä tuli melko perinteinen, ilman erityisempää hienostelua ja oikeastaan niistä aineksista, joita kotoa sattui silloin löytymään. Kylmäsavupororouhe itsessään on hyvin vahvaa maultaan, joten se vaatii myös muilta täytteiltä tukea.
Cebicin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 4 Elokuuta 2020 lähtien