Cebicin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 4 Elokuuta 2020 lähtien
7 Helmikuu 2024
Juhlava ja näyttävä pavlova on täytetty tuoreilla mansikoilla, kermalla ja kotitekoisella lemon curdilla Pavlova on näyttävä marenkikakku, jonka juuret juontavat sadan vuoden taakse Australiaan tai Uuteen-Seelantiin, jossa kevyttä herkkua on tarjoiltu venäläiselle balettitanssija Anna Pavlovalle. Pavlova on rapea päältä, sisus on vaahtokarkkimaisen sitkeä ja sen voi täyttää millä tahtoo – kesällä parhain täyte ovat marjat, talvella hedelmät ja makumaailmaan sopivat myös erilaiset kastikkeet, tahnat ja muut lisukkeet. Näyttävyydestään huolimatta pavlova on varsin vaivaton ja nopea valmistaa. Itse tein tämän pavlovan äitini pyynnöstä hänen ja isäni 40-vuotiskihlajaispäivän kunniaksi viime juhannuksena. Koska pavlovanteosta jää yli keltuaisia,
Cebicin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 4 Elokuuta 2020 lähtien