Cebicin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 4 Elokuuta 2020 lähtien
14 Maaliskuu 2024
Nyyttäripelliksi ristitty peltipiirakka, jonka voi täyttää lähes millä tahansa, on näppärä valmistaa ruokaisaksi välipalaksi, evääksi tai miksipä ei illanistujaisiin, juhliin tai viemisiksi. Täytteeksi on yleensä omassa versiossani käytetty broileria tai kalkkunaa, mutta siihen sopisi niin kinkku tai miksipä ei lohi, katkarapu tai tonnikalakin. Jälkimmäiset jätän itse pois allergioideni takia, mutta mikään ei estä muita kokeilemasta omia suosikkejaan. Piiras on helppo valmistaa ja se on myös näyttävän näköinen, joten vatsan lisäksi silmätkin nauttivat tästä herkutellessa. 30 palaa / uunipellillinen pohja 300 g voita 150 g emmentaljuustoraastetta 5 dl vehnäjauhoja täyte 200 g fetajuustoa kuutioituna tai muruina 300 g broileria kuutioituna...
Cebicin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 4 Elokuuta 2020 lähtien