Cebicin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 4 Elokuuta 2020 lähtien
1 Cebicin keittiö
Ilosaarirock 2019 - ruoka ja juoma
13 Heinäkuu 2019
Britakakku on ollut vuosia oma lempileivonnaiseni ja teen sitä säännöllisen epäsäännöllisesti. Nyt mielessäni pyöri tuoreet kirsikat, sillä ne ovat ihan mielettömän suuri herkku ja niitä on monessa torikojussa nyt myynnissä. Niinpä ajattelin keittää elämäni ensimmäisen kirsikkahillon ja tehdä siitä britan, sillä tuoreena niitä en voi allergian takia syödä kuin pari ja kaikki kaupan valmiit kirsikkajutut maistuvat oudon teolliselle. Tästä hillosta tuli kyllä ihan älyttömän hyvää! Vanilja maistui melko vahvasti ja Cointreau-appelsiiniliköörin vieno aromi tuli myös esiin, vaikkei sitä ollut kuin ihan tilkkanen.
Cebicin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 4 Elokuuta 2020 lähtien