Cebicin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 4 Elokuuta 2020 lähtien
23 Elokuu 2021
Tämä resepti on tilauskakku jo viime syksyltä ystäväperheeseen, kakkuun toiveena olivat makuparit vadelma ja suklaa, lisäksi kakusta toivottiin gluteeniton ja laktoositon. Tässä herkullisessa kakussa on huomioitu nämä kaikki toiveet ja siitä tulikin todella herkullinen sekä suorastaan söpö. n. 15 henkilölle, 26 cm irtopohjavuokaan pohja n. 200 g gluteenittomia suklaakeksejä 75 g voita suklaamousse 4 dl kuohukermaa 200 g kermarahkaa 300 g Panda tummaa suklaata (gluteeniton) 2 kananmunaa 3 liivatetta vadelmamousse 4 dl kuohukermaa 2 tl vaniljasokeria 400 g pakastevadelmia 4 rkl sokeria 4 liivatelehteä koristelu muutama pala tummaa suklaata tuoreita vadelmia tuoreita pensasmustikoita minttua tai sitruunamelissaa Valmista pohja.
Cebicin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 4 Elokuuta 2020 lähtien