Parhaat Ruokablogit

Cebicin keittiö

Appelsiinivoi

11 Maaliskuu 2024

Appelsiinivoi maustaa valmiit ruoat kuin sopii paistamiseenkin Viime keväänä aateloin pääsiäisruokani eli karitsanfileet appelsiinivoilla. Appelsiinivoita voi kuitenkin käyttää myös paistamiseen ja erityisesti parsalle se sopii erittäin hyvin. Valmistaminen on äärettömän helppoa, mutta lopputulos palkitsee sitäkin enemmän. 100 g voita 1 appelsiinin kuori suolaa mustapippuria tilkka appelsiinin mehua notkistamiseen Kuutioi voi pieneen kulhoon ja anna lämmetä. Pese ja raasta appelsiinin kuori hienoksi raasteeksi.

Gluteeniton hävikistä herkuksi Kastikkeet levitteet Lisukkeet pääsiäinen Lehtijutut Lammas/karitsa

Lue koko juttu täältä »

Cebicin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 4 Elokuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »