CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 CampaSimpukka
Uunijuuriksia ja kanaa
27 Tammikuu 2019
Perhepäivällisen päätökseksi tein meille tuplajälkkärin, veriappelsiinipossetin ja suklaamoussen. Moussen ohjeen otin tästä blogista. Minua kiinnosti kokeilla uutta valmistustapaa, etenkin sen takia, että tiskiä tulisi paljon vähemmän kuin tavallisesti. Suklaamousse blenderissä (viisi ihan pientä annosta) 200 g tummia suklaanappeja 0,6 dl kiehuvaa vettä 2,5 dl kermaa 1 kananmuna 0,5 tl vaniljatahnaa Mittasin suklaanapit (tai levystä pilkottu suklaa) blenderin kannuun. Kaadoin päälle kiehuvan veden ja blenderöin 30 sekuntia.
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien