CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 CampaSimpukka
Nyt on kaavittu laarin pohjalta – turkey chowder
21 Joulukuu 2017
Tiedättehän tunteen, kun on kaatanut pastaa keitinveteen (luonnollisesti summamutikkamitalla) ja alkaa tuntua, että nyt sitä on liian vähän? Sivumaun Janikin siitä mainitsi jossain somessaan. Ja kuinka usein sitä todellisuudessa olisi liian vähän? Yleensä sitä tulee vielä lisäänneeksi pikkuhetken jälkeen ja lopulta kypsää pastaa on aina vähän liikaa, puhumattakaan siitä, että pasta kypsyy hieman epätasaisesti, kun sitä lisätään kesken keittämisen. Seuraus on tämä: kaappeihin kertyy pastapakkauksia, joissa on liian vähän kahdelle yhteen ateriaan, joten tulee avanneeksi taas yhden uuden pastapakkauksen.
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien