Parhaat Ruokablogit

CampaSimpukka

Uusintafrittata

4 Lokakuu 2020

Tein tämäntapaista frittataa (koko ajan pitää laskea montako t-kirjainta ja mihin väliin tulee) myös viime vuoden Giron aikaan, silloin söimme sitä päivällisellä paistettujen ahventen kanssa. Nyt meillä oli sitä aamiaisella. Frittata 5 kananmunaa 4 pientä perunaa 5 cm pätkä kesäkurpitsaa 1 pieni punasipuli 10 kirsikkatomaattia tuoretta pinaattia suolaa ja pippuria basilikaa ricottaa (noin kolmasosa purkkia) nokare voita paistamiseen ja leivinpaperin voiteluun parmesaania Keitä perunat kuorineen ja kun ne ovat kypsiä, leikkaa ne kuutioiksi. Kuumenna uuni 200 asteeseen ja laita uunin kestävän vuoan pohjalle leivinpaperia. Sutikoi paperille hieman sulaa voita, ettei frittata vain tartu paperiin paistettaessa.

aamiainen frittata Giro d'Italia Italia pinaatti revisited ricotta

Lue koko juttu täältä »

CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »