Parhaat Ruokablogit

CampaSimpukka

Täytetyt pastakuoret

11 Lokakuu 2020

Tänään meillä on eilisen illan tähdenlentoja, ei ole järkeä tehdä uutta ruokaa. Niinpä käytän toisen jemmakokkauksen tämän päivän postaukseen, että pysyn ruodussa. Tätä ruokaa söimme jo pari viikkoa sitten ja vieläkin mieli hyrisee, niin hyvää se oli, täyttävää tosin. Jaksoin syödä kolme täytettyä pastakuorta tomaatti-mozzrellasalaatin lisäksi. Täytetyt pastakuoret jokrapukastikkeella 14 suurta simpukankuoren muotoista pastakuorta keitinvettä ja runsaasti suolaa 1 purkki jokiravun pyrstöjä 1 sipuli 1 valkosipulinkynsi oliiviöjyä suolaa ja pippuria 3,3 dl kermaa loraus konjakkia parmesaania tilliä kirjolohen mätiä Keitä pasta väljässä vedessä ja nostele kypsät pastakuoret voideltuun vuokaan rinkiin reunoille.

Giro d'Italia Italia jokirapu pasta Rapu täytetty pastakuori

Lue koko juttu täältä »

CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »