CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
30 Elokuu 2019
Tänään söimme edellispäivien tähdenlentoja, mutta niitä ennen haukkasimme tonnikalatapat, jotka tein siitä, mitä kaapeista löytyi. Tonnikalatapa kahdelle 2 viipaletta virolaista tummaa mustleipää nokare voita 2 viipaletta kylmäsavustettua tonnikalaa 2 palaa tonnikalaa öljyssä (jäi vähän kesäkurrepaistoksesta) 4 tl aiolia (lidliläistä valmistuotetta) 2 isoa kaprista 2 hapsua tilliä eikä sitten muuta Leikkasin leipäviipaleista pyöreät kiekot metallisella stanssilla. Kuumensin pannulla nokareen voita ja paistoin leipäviipaleet rapeiksi. Sipaisin viipaleille teelusikallisen aiolia kiinnittämään kylmäsavutonnikalaviipaleet leiville. Nostin kylmäsavukalan päälle palaset öljyistä tonnikalaa ja siihen päälle teelusikalliset aiolia.
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien