CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 CampaSimpukka
Uuden uunin ensimmäinen paisto – oikaisugalette luumuista
7 Heinäkuu 2018
Olen tehnyt tarte tatinia muutamiakertoja eri hedelmillä ja kerran tomaateilla. Nyt kun CampaKeittiössä kokotaan ranskalaista ruokaa seuraavat viikot, oli hyvä aloittaa sipulisella tarte tatinilla. Idean otin tästä kivasta blogista ja loput tein oman pääni mukaan. Luistelin hieman ja käytin valmista puff pastrya pohjaksi. Onion tarte tatin punasipuleita ja koska niitä ei ollut tarpeeksi, muutama uuden sadon keltasipuleita voita muscovadosokeria suolaa ja pippuria timajmia sherryä vettä levy puff pastrya (käytän Lidlin valmista taikinaa) Ota esille sen kokoinen pannu, kuin haluat tatinisi olevan.
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien