CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
29 Maaliskuu 2024
Jo melko tarkalleen 10 vuotta sitten sekoitin kuhan ja siian. Niin kävi taas, tosin nyt tarkistin, että kuhaa tuli ostettua. Siika oli melkein saman hintaista, joten olisi se voinut siikaakin olla. Hyvin yksinkertainen ja nopea ateria syntyi vartissa. Kuhaa ja parsaa kahdelle 1 kuha fileroituna kahteen fileeseen (en punninnut fileiden painoa, arvelen, että max 250 g/file) 1 rkl oliiviöljyä 2 rkl voita suolaa ja pippuria sitruunamehua 1 dl kuivaa valkoviiniä 2 tl pieniä kapriksia sitruunalohkoja tuoretta tilliä 10 vihreää parsaa vettä 0,5 rkl oliiviöljyä 0,5 rkl voita suolaa ja pippuria Ostin siis kokonaisen kuhan, se fileroitiin kaupassa maksutta ja hinta muodostui luonnollisesti siten, että kokonainen kala ensin punnittiin, sitten...
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien