CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
2 Joulukuu 2017
Eilen ilahduin kaupassa, kun siellä oli tarjolla sydänsimpukoita. Hyvä vielä, ettei tuossa kaupassa tarvitse ostaa koko pussia kerrallaan, vaan saa ostaa vähemmänkin. Edellisellä kerralla sakeoin simpukat, tällä kertaa käytin valkoviiniä liemenä. Vinkit tähän alkuruokaan otin The Blond Cook-blogista, jossa oli käytetty sattumoisin Finlandia-voita! Valkosipuliset ja -viiniset sydänsimpukat noin 300 g sydänsimpukoita kuorineen iso nokare voita loraus valkoviiniä muutama pieni valkosipulinkynsi sitruunamehua tuoretta basilikaa (ei ollut ohjeessa käytettyä persiljaa) suolaa simpukoiden puhdistamiseen Valkkasin simpukoista pois ne, joiden kuori oli auki, niitä oli muutama tässä setissä.
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien