CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
14 Heinäkuu 2019
Ranskalainen omeletti sopii aamiaiselle, mutta kyllä se lounaastakin menee, kuten meillä tänään. Otin ohjeen täältä, tosin hieman muutin ohjetta, vaihdoin vuohenjuuston kipakkaan gruyèreen. Marsalasienillä täytetty omeletti kahdelle Sienitäyte ruskeita herkkusieniä, noin 15 kpl (paketin loppu) 1 uudensadon punasipuli 1 rkl voita 0,75 dl marsalaa suolaa ja pippuria Omeletti 4 kananmunaa 2 rkl maitoa suolaa ja pippuria ruohosipulia raastettua gruyèreä 1 rkl voita Perunalisäke 8 pientä perunaa 1 rkl voita suolaa ja pippuria Laitoin perunat kiehumaan, paistoin ne lopuksi lisäkkeeksi, sillä kuvittelin, että meillä oli suurempikin nälkä. Silppusin sipulin ja leikkasin sienet viipaleiksi. Raastoin juuston.
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien