CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
10 Tammikuu 2021
Talvipäivään sopii mainiosti lämmittävä keitto, juuri sellainen oli tämä mereneläväsoppa, jota fiinisti otsikoin seafood chowderiksi. Seafood chowder 350 g pakkaus Pirkka-pakastemereneläviä (en yleensä mainitse tuotemerkkejä, mutta nyt teen poikkeuksen) 4 kuorittua, raakaa jättikatkarapua 2 rkl kuumuutta kestävää öljyä 4 pientä perunaa pieni pala tuoretta inkivääriä 1 porkkana 1 pieni vihreä suippopaprika 1 pieni punasipuli 1 kevätsipuli 1 limetin mehu suolaa ja pippuria chilihiutaleita tuoretta korianteria 1 rkl soijakastiketta 1 dl kuivaa valko- tai roseviiniä 1 pieni tetra kookoskermaa (2 dl) 1 rkl kasvisfondia 3 dl vettä Sulata merenelävät, minulla oli lisänä 4 jättikatkarapua, lähinnä ulkonäkösyistä, ei olisi ollut välttämätöntä...
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien