Parhaat Ruokablogit

CampaSimpukka

Seafood chowder

10 Tammikuu 2021

Talvipäivään sopii mainiosti lämmittävä keitto, juuri sellainen oli tämä mereneläväsoppa, jota fiinisti otsikoin seafood chowderiksi. Seafood chowder 350 g pakkaus Pirkka-pakastemereneläviä (en yleensä mainitse tuotemerkkejä, mutta nyt teen poikkeuksen) 4 kuorittua, raakaa jättikatkarapua 2 rkl kuumuutta kestävää öljyä 4 pientä perunaa pieni pala tuoretta inkivääriä 1 porkkana 1 pieni vihreä suippopaprika 1 pieni punasipuli 1 kevätsipuli 1 limetin mehu suolaa ja pippuria chilihiutaleita tuoretta korianteria 1 rkl soijakastiketta 1 dl kuivaa valko- tai roseviiniä 1 pieni tetra kookoskermaa (2 dl) 1 rkl kasvisfondia 3 dl vettä Sulata merenelävät, minulla oli lisänä 4 jättikatkarapua, lähinnä ulkonäkösyistä, ei olisi ollut välttämätöntä...

chowder elokuvat inkivääri jättikatkaravut katkaravut Keitto kookoskerma korianteri Merenelävät seafood chowder

Lue koko juttu täältä »

CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »