Parhaat Ruokablogit

CampaSimpukka

Saumon Meunière

16 Syyskuu 2020

Sole Meunière tarkoittaa merianturaa kypsennettynä ruskistetussa voissa sitruunan ja persiljan kanssa. Merianturaa en ole onnistunut hankkimaan ja se on oikeastaan vähän onni, sillä se näyttää pelottavalta kalalta käsitellä. Epätrendikäs ruokablogi teki merianturaa vuoden 2016 postauksessaan, siellä ei turhia arastella! Minä tartuin ajatukseen tehdä sama kypsennysmenettely lohelle, kun sopiva ohje osui kohdalle Well Plated by Erin- blogista. Tein tämän ruoan jo päivää ennen Tour de Francen alkua, sillä arvelin että tuleva kolmiosainen ruokahaaste tuottaisi joinakin päivinä ehtimisperäisiä ongelmia ja varapostaus olisi paikallaan.

Kala kapris lohi persilja Ranska ruskistettu voi Tour de France saumon meunière

Lue koko juttu täältä »

CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »