CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
18 Syyskuu 2020
Eilen emme siis syöneet sitä kanaruokaa, jonka postasin, vaan toista, jossa ei ollut ranskalaisuutta nimeksikään. Siitä jäi kuitenkin kanaa sen verran, että jatkojalostin sen tänään ranskalaisiksi täytetyiksi leiviksi ja jopa sopii taas teemaan! Ohjeen leipiin otin täältä ja tein sitten sinne päin. Ranskalaiset täytetyt kana-sipulileivät vaaleaa valkosipulileipää halkaistuna pikkuisen pehmeää voita 4 kypsää broilerin sisäfilepalaa tähdepalana voimakasta cheddaria 2-3 mm viipaleina 6 pientä uuden sadon keltasipulia 1 punasipuli 2 rkl oliiviöljyä 2 rkl muscovadon ja leipurinsokerin sekoitusta aiolia tuoretta persiljaa Jos sinulla ei ole valmiina kypsiä broileripaloja, ne voi nopsasti marinoida ja paistaa pannulla tai uunissa. Voit myös...
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien