CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
3 Heinäkuu 2024
Crumble tai crisp, ainakin niillä sanoilla tätä jälkiruokaa kutsutaan, mutta en tiedä mikä tämän jälkkärin nimi ranskaksi varsinaisesti on, otin ohjeen englanninkielisestä blogista. Pienensin ohjetta ja käytin summamutikkamittaa aineksia kerätessäni, mutta ajatus on tärkeintä, eikö niin? Mansikka-raparpericrumble kahdelle muutama todella ohut raparperin varsi (koko surkea satomme pihalta) 2 rkl sokeria noin 20 mansikkaa 3 rkl sokeria 2 rkl vehnäjauhoja Muruseos 3 rkl vehnäjauhoja 0,75 dl muscovadon ja leipurin sokeria pieni kourallinen erilaisia pähkinöitä murskattuna 1 dl kaurahiutaleita 0,5 tl jauhettua vaniljaa ripaus kanelia ripaus muskottipähkinää 25 g kylmää voita pieniksi kuutioiksi leikattuna Leikkaa raparperit paloihin ja sekoita...
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien