Parhaat Ruokablogit

CampaSimpukka

Pihviperjantai yhteisvinkein

9 Maaliskuu 2018

Sinä aikana kun pihvit lepäsivät, viimeistelin perunat ja broccoliinit. Lisäkkeenä oli myös marinoitua mozzarellaa ja tomaattia. Ai niin, teinhän minä vielä karpalovoitakin! Alunperin sain idean HannaltaNannan blogissa olleesta puolukkavoista, mutta meillä löytyi helpommin karpaloita. Sekoitin murskattuja karpaloita pehmeään voihin, maustoin seosta vielä tuoreella rosmariinilla, suolalla ja pippurilla.

entrecôte karpalovoi Liha maustevoi naudanliha pihvi ribeye

Lue koko juttu täältä »

CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »