CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 CampaSimpukka
Vana Tallinn-jäätelö
16 Tammikuu 2022
Alkon Etiketti-lehden numerossa 4/2021 oli kiva jälkiruokaohje päärynästä ja brie-juustosta. Niin helppo ja nopea ja silti elegantti. Ja nyt ei sitten puhuta mitään mistään ulkojuustosta, brietä saa syödä talossa sisällä ja minäkin syön sitä, ainakin näin kauniissa annoksessa. Päärynät brien kanssa kahdelle 2 kypsää päärynää 2 rkl voita 2 rkl muscovadon ja leipurinsokerin seosta tuoretta timjamia brie-juustoa (käytin noin 60 g tähän neljänä palasena) Halkaise päärynät ja ota varovasti lusikalla siemenkota pois. Kuumenna pannu ja sulata sillä voita.
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien