CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
13 Lokakuu 2018
Jonna oli tehnyt jokunen päivä sitten sen näköisiä paahdettuja tomaatteja, että vesi herahti kielelle välittömästi. Minulla oli muuten kaikkia aineksiakin, mutta sopivaa leipää ei ollut, joten jätin ohjeen kokeilemisen eiliselle. Jonna oli laittanut valkosipulia, mutta minulla ei ollut eilen sellainen olo, vaan jätin valkosipulin pois. Melkeinpoltetut Ottolenghin tomaatit jogurttikastikkeella kirsikkatomaatteja sen verran kuin käyttämääsi vuokaan mahtuu oliiviöljyä sitruunankuorta timjamia oreganoa suolaa ja pippuria sokeria turkkilaista tai kreikkalaista jogurttia raastettua sitruunankuorta chilihiutaleita tai kuivattuja tomaattimuruja Kuumenna uuni 200 asteeseen ja sommitele uunivuokaan kirsikkatomaatteja niin, että sen pohja tulee...
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien