CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 CampaSimpukka
Väliviikonlopun virkistävä cocktail
5 Heinäkuu 2018
4 vähän kovanpuoleista luumua 2 pehmeänpuoleista nektariinia nokare voita 2 rkl sokeria 2 pientä rosmariinin oksaa 2 rkl Marsalaa 1,5 dl kermaa 1 rkl marsalaa vaniljasokeria Leikkaa hedelmät puolikkaiksi ja vielä neljänneksiksi, poista kivi. Sulata pannulla nokare voita ja lisää pannulle hieman sokeria ja rosmariinin oksaa. Kaada hedelmäpalat pannulle ja kypsyttele niitä noin vartin verran. Lisää Marsala ja maistele, onko voista, sokerista ja marsalasta muodostuva kastike tarpeeksi makeaa. Jollei ole, lisää hieman sokeria.
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien