CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
4 Huhtikuu 2018
Pääsiäisen aikana söimme nopeaa chorizopastaa. Tein mukamas ihan tavallisen kahden hengen annoksen, mutta jaksoimme syödä siitä vain vähän yli puolet. Ehkäpä ruokahalu vähitellen palailee. Kuten mainitsin aiemmin, vuokrakeittiömme paistinpannut ovat nähneet parhaat päivänsä, mutta kyllä minä parilla kattilalla sain ruoan aikaan. Chorizopasta noin 100 g linguinepastaa kunnolla suolattua keitinvettä pastalle 1 rkl oliiviöljyä 1 kevätsipuli (ei ollut enempää) 4 punaista kirsikkatomaattia 4 pientä kumatotomaattia 10 cm pätkä chorizoa iso loraus punaista portviiniä kuivattua tomaattia (maustepurkista, jonkunlaista tomaattijauhetta) pippuria ja ihan vähän suolaa parmesaaniraastetta Keitin pastan pakkauksen ohjeen mukaisesti ja sinä aikana...
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien