CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
14 Tammikuu 2021
Nämä vekkulit munakaspallerot tein salaattiin lisäkkeeksi, mutta nämä olisivat paremmin edukseen aamiaisella vaikkapa rapean pekonin kanssa. Paistoin ne ebelskiverpannulla, jota tulee käytettyä ihan liian harvoin. En laittanut nyt mitään erityisiä täytteitä. Munakaspallerot (9 kpl) 3 kananmunaa silputtua ruohosipulia suolaa ja pippuria voita paistamiseen Täytevaihtoehtoja fetajuustomurusia cheddaria raastettuna paistettua pekonisilppua pikkuisia sieniä kirsikkatomaattipalasia mitä nyt mieleen juolahtaa Vatkasin kananmunat kevyesti kulhossa ja lisäsin mukaan ruohosipulisilppua, suolaa ja pippuria. Laitoin ebelskiverpannun kolosiin pienet nokareet voita ja kun pannu oli kuuma, lusikoin koloihin kananmunamassaa.
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien