CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
23 Toukokuu 2021
Olemme edelleen reissussa, jolloin kokkaamisessa on tiettyjä rajoituksia. Mutta ei sen pidä antaa rajoittaa, jos haluaa risottoa. Meillä oli pari pientä palaa lohta ja muutama parsa, joten niistä sitten päivällinen kahden kokkaajan taktiikalla, toinen sekoitti risottoa CampaAdriassa ja toinen paisteli kalan ja lisäkkeet ulkona, sillä CampaAdriassa ei kalaa paisteta sisällä. Parsarisottoa, lohta ja tomaattia kahdelle leiriolosuhteissa Risotto 2 keväsipulia silppuna 1 rkl oliiviöljyä 2 dl risottoriisiä 1 dl kuivaa valkoviiniä 0,5 l kasvislientä 2 rkl voita 1 dl parmesaaniraastetta suolaa ja pippuria 10 parsaa (nuput erikseen ja varsia pari kourallista ohuiksi paloiksi leikattuna) Risoton osaan jo tehdä ilman ohjetta, melkein voisin mennä...
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien