CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 CampaSimpukka
Maekjeok – korealainen marinoitu possu
21 Huhtikuu 2022
Kauden ensimmäinen CampaAdria-reissu on alkanut. Eilen olimme ihan toistaitoisia, väsyimme alle kymmenen kohteen katsomiseen ja syötyämme tuhdin pizzan olimme valmiit unille. Tänään olimme jo paljon pontevampia, katsoimme 16 kohdetta ja teimme leiriydyttyämme päivälliseksi raclettea. Ostimme pienen kahden hengen raclettegrillin Lidistä talvella ja koekuumensimme sen silloin, se toimi ihan hyvin. Tänään ostimme Loimaan Citymarketista raclettejuustoa (koska Lempäälän Ideaparkin Prismassa ei ollut).
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien