CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
19 Heinäkuu 2019
Päivän ranskalainen ruokapanostus olivat crêpet, joita paistoin leiriolosuhteissa. Letut onnistuivat hyvin, annoksesta tuli 10 noin kahden kämmenen kokoista lettua, joista kuusi söimme suolaisten täytteiden kanssa ja loput mansikoiden ja jäätelön kanssa. Crêpet kaksin täyttein Taikina 3 kananmunaa 3 dl vehnäjauhoja 3 dl maitoa 0,5 dl sulatettua voita ripaus suolaa, jos voi on suolatonta hieman kivennäisvettä, jos taikina tuntuu liian paksulta voita paistamiseen Suolaiset täytteet 6 ohutta viipaletta kylmäsavulohta (tai graavia) minimaalisen pieni purkki kirjolohen mätiä ranskankermaa tilliä Makeat täytteet mansikoita vaniljajäätelöä basilikaa Sekoitin taikinan ainekset paistamisvoita lukuunottamatta tasaiseksi ja annoin sen turvota tunnin,
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien