CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
19 Helmikuu 2021
Makaronilaatikko on itseoikeutusti mukana CampaKeittiön kotiruokaviikolla. Sitä söimme tänään. Otin vinkkejä Perinneruokaa PRKL-blogin postauksesta. Makaronilaatikko (4 annosta) 400 g gluteenitonta penneä (koska sitä oli, ei muusta syystä) lihalientä (käytin yhden litran porolientä pakastimesta) + vettä sen verran että olisi tarpeeksi pastankeittoon 1 rkl oliiviöljyä 350 g sika-nautajauhelihaa 4 kevätsipulia 2 valkosipulinkynttä 4 viipaletta pekonia 4 palaa aurinkokuivattua tomaattia 2 rkl tomaattipyrettä suolaa ja pippuria 2 kananmunaa nokare voita vuoan voiteluun Sulatin suuressa kattilassa lihaliemet ja lisäsin vettä sen verran, että pasta mahtui hyvin kypsymään. Gluteeniton penne ottaa melkein vartin kypsyä.
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien