CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 CampaSimpukka
Uutta ruokaa ei saa tehdä ennen kuin entiset on syöty pois!
19 Toukokuu 2018
Carpaccio on yleensä lihasta valmistettu italialainen alkuruoka, mutta tällä kertaa tein carpacciota kesäkurpitsasta. Ohjeen otin tästä blogista. Nyt en edes säätänyt mitään erityistä, vaan tein kuten neuvottiin. Tosin tein tämän vain pienenä yhden hengen annoksena, mutta se on helppo soveltaa sen mukaan, miten paljon pöydän ääreen asettuu syöjiä. Kesäkurpitsacarpaccio kesäkurpitsaa parmesaania rucolaa oliiviöljyä sitruunamehua suolaa ja pippuria Ota esille lautanen tai muu astia, jolla haluat tarjota alkuruoan.
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien