CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
3 Syyskuu 2022
Jo vuodesta 2011 minun on pitänyt tehdä kanarialaisia perunoita, Papas Arrugadas espanjaksi. Olin ajatellut aina, että niitä varten pitäisi olla paksukuorisia perunoita, eikä niitä helpolla ole saatavilla näin loppukesästä, kun meillä syödään espanjalaisittain tai itketään syödään espanjalaisittain. Nyt katsoin suosikkiblogistani Spain on A Fork, että miten siellä tätä ruokaa on tehty ja ymmärsin, ettei perunoiden tarvitse niin vanhoja olla. Papas Arrugadas – kanarialaiset ryppyperunat sen verran perunota kuin arvelet pöytäseurueen syövän (minä kypsensin 6 perunaa, 4 olisi riittänyt kahdelle) suolaa Perunat on tarkoitus keittää kuiville, sellaistahan sattuu joskus vahingossakin, mutta yleensä siinä käy pahemmin. Kiehuminen kuiviin on...
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien