CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
2 Heinäkuu 2022
Tänään olimme kivalla pyöräretkellä Dordrechtissä, jonne oli leirialueeltamme reipas 10 km matkaa. Ajelimme hienoja ulkoilureittejä ja katselimme maisemia. Paluumatkalla poikkesimme tekemään ruokaostokset. Antti valitsi meille päivälliseksi kanaa ja minä valitsin miten se tehdään. Kanaa valkoviini-dijonkastikkeessa 2 isoa kanan rintafilettä 2 rkl voita 2 rkl oliiviöljyä 3 kevätsipulia varsineen silputtuna 3 suurta valkosipulinkynttä viipaloituna suolaa ja pippuria Provencen yrttiseosta kuivattuna 1,5 dl kuivaa valkoviiniä 1 dl kermaa 2 rkl sileää dijon-sinappia Maustoin rintafileet suolalla ja pippurilla ja paistoin niiden pinnat voin ja oliiviöljyn seoksessa korkeareunaisessa paksupohjaisessa retkikattilassa (tiskin minimoimissyistä).
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien