CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
12 Heinäkuu 2024
En ollutkaan tehnyt burgundinpataa pitkään aikaan. Tänään tein, en aivan tipitarkkaan minkään ohjeen mukaan, vaan omaan muistiini ja järkeeni luottaen. Sehän se parhaiten aina toimiikin. Burgundinpata 50 g pekonisilppua 2 rkl voita 2 rkl oliiviöljyä noin 500 g naudanlihaa 3 uudensadon punasipulia 4 valkosipulinkynttä 2 porkkanaa 2 rkl vehnäjauhoja 50 g kuivattuja porcini-sieniä 4 dl punaviiniä 3 dl vettä 1 rkl tomaattipyrettä kotitekoista kuivattua yrttiseosta 2 laakerinlehteä suolaa ja pippuria tuoretta persiljaa Laitoin pienemmän haudutuspadoistani lämpenemään high-asetuksella ja valmistelin ainekset. Laitoin kuivatut sienet lämpimään veteen likoamaan.
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien