CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
8 Toukokuu 2024
400 g naudan jauhelihaa 1 tl valkosipulimurskaa 1 kevätsipuli 2 kananmunaa 1 dl raastettua parmesaania 1 dl pankomurua tuoretta oreganoa suolaa ja pippuria 16 minimozzarellapalloa oliiviöljyä paistamiseen Sekoitin lihapullataikinan ainekset tasaiseksi taikinaksi ja jaoin sen 16 osaan, noin golfpallon kokoiseen nökäreeseen. Taputin nökäreet kämmenelläni tasaiseksi ja nostin päälle mozzarellapallon. Käärin juuston lihapullataikinaan ja nostin valmiit lihapullat odottamaan leivinpaperille. Kun kaikki olivat valmiita, laitoin tanskalaiset ebelskiverpannun kuumenemaan kaasuliekille. Kaadoin jokaiseen pannun yhdeksästä kolosta noin puoli teelusikallista oliiviöljyä.
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien