Parhaat Ruokablogit

CampaSimpukka

Italialaiset mozzarellalihapullat

8 Toukokuu 2024

400 g naudan jauhelihaa 1 tl valkosipulimurskaa 1 kevätsipuli 2 kananmunaa 1 dl raastettua parmesaania 1 dl pankomurua tuoretta oreganoa suolaa ja pippuria 16 minimozzarellapalloa oliiviöljyä paistamiseen Sekoitin lihapullataikinan ainekset tasaiseksi taikinaksi ja jaoin sen 16 osaan, noin golfpallon kokoiseen nökäreeseen. Taputin nökäreet kämmenelläni tasaiseksi ja nostin päälle mozzarellapallon. Käärin juuston lihapullataikinaan ja nostin valmiit lihapullat odottamaan leivinpaperille. Kun kaikki olivat valmiita, laitoin tanskalaiset ebelskiverpannun kuumenemaan kaasuliekille. Kaadoin jokaiseen pannun yhdeksästä kolosta noin puoli teelusikallista oliiviöljyä.

Giro d'Italia Italia lihapullat mozzarella naudanliha Italialaiset lihapullat ebelskiverpannu

Lue koko juttu täältä »

CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »