CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
12 Kesäkuu 2021
Tein pari vuotta sitten ensimmäisen kerran nokkoslettuja ja silloin nokkosia piti monen vuoden ahkeran (en minä) kitkemisen jälkeen etsiä ja saalis oli laiha. Viime vuonna niitä oli taas vähän enemmän ja letut paistuivat silloinkin. Tänään saimme kerättyä oikein hyvän satsin pisteleviä lehtiä. Tein 4 dl lettutaikinan ja paistoin siitä tänään noin puolet ja lopusta teen huomenna pannukakun jotenkin soveltaen. noin litra nokkosenlehtiä 1 l vettä nokkosen ryöppäämiseen 4 dl maitoa 2 kananmunaa 2,5 dl vehnäjauhoja suolaa ja pippuria 20 g sulatettua voita taikinaan + runsaasti paistamiseen karpaloita koristeluun Revin nokkosen lehdet irti varsista hansikkaat käsissä.
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien