CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
6 Heinäkuu 2023
Tänä vuonna on ollut hieman vaikeuksia saada Ranska-haastetta käyntiin, mutta nyt koitan palata ruotuun. Meillä oli päivällisenä naudan ulkofilepihvit, vihanneksia grillistä ja kastikkeeksi keittelin béarnaisen. Se oli blogin toinen béarnaise, edellinen oli melkein 10 vuotta sitten! Meillä kasvaa pihan kulatungissa niin paljon rakuunaa, että siitä olisi riittänyt vaikka kymmenelle litralle kastiketta, mutta tein vähän vähemmän. Béarnaise kahdelle 4 rkl valkoviinietikkaa 4 rkl kuivaa roseviiniä (koska sitä oli avattuna, muuten valkoviiniä) 1 pieni uuden sadon sipuli silputtuna pippuria 1 rkl vettä 2 kananmunan keltuaista 100 g voita pieniksi kuutioiksi leikattuna 1 rkl sinappia (dijonia, jos sitä sattuu olemaan, meillä oli jotain...
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien