CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
16 Huhtikuu 2024
Tiedän oikein hyvin, että kannattaisi tehdä asioita ajoissa valmiiksi ja saada niin ollen rauhallinen reissuunlähtö. Mutta se on semmoinen savolainen projekti, aina päädyn siihen, että kaikki tähdellinen pitää tehdä jalka jo oven raossa ja auto käynnissä. No ei sentään aivan. Tänään tein soffrittoa kaikista niistä vihanneksista ja kasviksista, joita vähänkään ajattelin käyvän siihen. Soffritto siitä sun tästä hirveästi sipuleita (noin 20 eriväristä) noin 25 nahkeaa kirsikkatomaattia 1 paprika, josta oli otettu pikkuisen yhdeltä kyljeltä 2 pientä porkkanaa valkosipulimurskapurkin pohjat + sen verran punaviiniä kuin purkkiin mahtui basilikanipun loput persiljanipun loput noin 1 dl oliiviöljyä Tein kaikista sipuleista ohuita viipaleita...
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien