CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
20 Tammikuu 2023
Kävimme tällä viikolla pikaisesti Tampereella ja katsastimme sikäläiset Aasia-marketit havaiten ne hyviksi. Etenkin yhdestä pidin paljon, sillä sain ostettua dolsot-kulhoja. Niitä käytetään sekä ruoan valmistamiseen että tarjoiluun, esimerkiksi bibimbapin tekoon, jolloin riisi laitetaan painavaan öljyttyyn kivi- tai keramiikka-astiaan ja muut ainekset kootaan riisin päälle. Sitten astia laitetaan liedelle (toimivat ainakin kaasuliedelle, muista en tiedä) ja kuumennetaan sen verran, että riisi alkaa rapsadella kulhon pohjalla. Tätä pitää kokeilla heti pikimmiten, mutta tänään kokeilin uutta dolsot-kulhoa höyrytetyn kananmunan, gyeran-jjimin valmistamiseen.
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien