CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 CampaSimpukka
Tour de Francen päätöspäivän päivällinen
7 Heinäkuu 2021
Tästä ateriasta ei nyt kauheasti ranskalaisuutta löytynyt, mutta oli tarpeen käyttää picanha-palanen pois. Leikkasin sen pihveiksi ja Antti grillasi ne Lotus Grillissä. Laitoin niihin runsaasti pippuria ja vähän suolaa ennen grillaamista ja muuten niitä ei sitten tuunailtukaan. Lisänä oli mansikka-mozzarellasalaattia, johon ei tunnu lainkaan kyllästyvän. Pihvejä oli neljä kappaletta, joista kaksi meni heti pakastimeen kuutioiksi leikattuna, siitä saa vielä aterian jonain toisena päivänä kastikkeen muodossa.
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien