Parhaat Ruokablogit

CampaSimpukka

Espanjalaiset kanarullat

28 Lokakuu 2020

Tänään tein meille pikaisesti ruokaa kotiintulohössötysten lomassa. Ohjeen otin täältä ja tein lähes kuten siinä. Kinkku-juustotäytteiset kanarullat broilerin rintafile/ruokailija yhtä monta viipaletta serranonkinkkua kuin fileitäkin on pitkulaiset palat manchegojuustoa (yksi/file) viikunahilloketta pippuria voita ja öljyä paistamiseen Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Nuiji rintafileitä hieman litteämmiksi, mausta pippurilla ja sijoita jokaiselle viipale serranonkinkkua. Levitä lusikallinen viikunahilloketta (tai jotain muuta mieluista hilloketta, alkuperäisohjeessa käytettiin aprikoosihilloketta) kinkun päälle ja sijoita fileelle hieman vinottain tikkumaiseen muotoon leikattu pala manchegojuustoa.

broileri Espanja kana La Vuelta kanarulla

Lue koko juttu täältä »

CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »