Parhaat Ruokablogit

CampaSimpukka

Crostinit heraan tehdystä leivästä

11 Toukokuu 2018

Tein ricottamaista juustoa tässä eräänä päivänä ja siinä touhussa sivutuotteena oli muutama desi heraa. Käytin heran leipään, jonka ohjeen otin täältä. Tosin tein niin, että käytin nesteenä vain heraa, sillä halusin käyttää sen samantien kokonaan. Italialainen leipä 2,5 dl ricottan valmistamisesta jäänyttä heraa 50 g voita puolikas pussi kuivahiivaa (11 g pussi) 1 tl suolaa noin 5-6 dl vehnäjauhoja Kuumensin ensin heran kattilassa ja lisäsin sinne voin sulamaan. Sillä välin mittasin noin puolet jauhoista yleiskoneen kulhoon, kaadoin sekaan suolan ja kuivahiivan ja sekoitin ne toisiinsa.

antipasto Balsamico crostini Giro d'Italia hera Italia leipä leipominen mansikka ricotta tomaatti

Lue koko juttu täältä »

CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »