CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
17 Toukokuu 2022
Muistin onnekseni jo tässä vaiheessa Giro d'Italiaa, että meillä on Antin pyöräilytutun Vittorio Gianninin kirjoittama (yhdessä vaimonsa Marita Joutjärven) ihana kirja Herkullisten ruokien ja tarinoiden Toscana. Olen kokkaillut sen ohjeista aikaisemminkin, mutta nyt otin sen mukaan CampaReissulle, ohjeet ovat oikein hyvin reissuolosuhteisiin muunnettavissa. Tänään söimme Vittorion ohjeella kampasimpukoita. Capesante al forno – kampasimpukat jonkun sortin uunissa 8 kampasimpukkaa 1 pieni kevätsipuli (salotti ohjeessa) sitruunan kuoriraastetta ja mehua 0,5 dl kuivaa valkoviiniä ripaus suolaa ja pippuria 8 pientä nokaretta voita tuoretta timjamia Tämä ruoka olisi tarkoitus kypsentää uunissa, eikä meillä ole CampaAdriassa uunia, eikä meillä...
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien