CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
20 Heinäkuu 2019
Saavuimme tänään kotiin pieneltä kotimaiselta campareissulta ja poikkesimme ihan viimeksi Cittariin sen toivossa, että kalatiskissä olisi jotain sopivaa ranskalaista mereneläväpäivällistä varten. Olihan siellä, ostin pieniä loppupaloja ja yksittäiskappaleita, sillä on hyvä, että nekin menevät kaupaksi. 4 pientä perunaa 1 porkkana 1 tomaatti 1 pieni fenkoli 2 uuden sadon punasipulia 1 suuri valkosipulinkynsi oliiviöljyä 1 dl valkoviiniä sahramia 5 dl kalalientä pieni pala lohta pieni pala tonnikalaa 4 kampasimpukkaa 2 tiikerirapua kuorineen 4 suurta raakaa kuorittua tiikerirapua suolaa ja pippuria tilliä ja fenkolihapsuja sitruunamehua loraus kermaa smetanaa Leikkasin pestyt perunat, sipulit, valkosipulinkynnen ja fenkolin ohuiksi...
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien